• Rise shortlist slider

  De shortlist is bekend: ontdek de kandidaten van 2017 !

  Dit jaar waagden 16 ondernemers hun kans. Zes kandidaten schopten het tot de volgende ronde: zij zullen in het najaar hun toekomstvisie en technologische innovatiekeuzes verdedigen tegenover een jury van experten. De winnaar(s) wordt/worden begin 2017 bekendgemaakt!

  Meer weten ?

   

 • CanSat banner

  CanSat Belgium

  Ontdek nu welke scholen de preselecties hebben gehaald! 

  Via de wedstrijd CanSat Belgium leren jongeren van het vijfde middelbaar een satelliet bouwen in een blikje van 33 cl dat ze zelf mogen lanceren aan boord van een echte raket!

  Meer weten ?

   

 • Banner WATS

  Nieuwe actie WATS - Women Award in Technology and Science

  De zes kandidates zijn bekend! Wie wordt de ambassadrice van alle wetenschapsvrouwen in Brussel? Volg de campagne vanaf oktober 2017!

  Meer weten ?

   

 • Verslag 2016

  Ons nieuw activiteitenverslag is beschikbaar !

  Een jaarverslag in een nieuw jasje met een focus op de einddoelen van onze verschillende financieringsinstrumenten, hun concrete impact voor Brussel en een blik achter de schermen. Veel leesplezier! 

  Meer weten ?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Making Cities Work: wat is de belangrijkste uitdaging voor Brussel?

Wat is volgens jou de grootste uitdaging voor Brussel? Mobiliteit, luchtvervuiling of toch eerder een duurzame stadsontwikkeling? Stadsvertegenwoordigers, ondernemers en onderzoekers worden uitgenodigd om hier mee na te denken over de toekomst van Brussel via de nieuwe projectoproep “Making Cities Work” van het Europese JPI Urban Europe programma. De projectoproep is opengesteld tot 28 februari 2018.

Launch - Brussels Spin-off projectoproep 2018

Werk je in een onderzoeksinstelling en wil je de onderzoeksresultaten van je wetenschappelijk onderzoek valoriseren door een nieuwe onderneming op te richten in Brussel? Dien een financieringsaanvraag in bij Innoviris tijdens de projectoproep van Launch 2018.

NIEUWE FORMULE // Attract - Brains for Brussels: dien je aanvraag in op elk moment van het jaar!

Ben je een onderzoeker en ben je van plan om jezelf (opnieuw) in Brussel te vestigen? Dan maak je kans op een financiële tegemoetkoming voor een project in wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling of innovatie. Zowel Belgische onderzoekers die uitgeweken zijn naar het buitenland als buitenlandse onderzoekers die hun carrière in Brussel willen voortzetten, komen in aanmerking.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand december 2017 Volgende maand

december
ZoMaDiWoDoVrZa
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31