• Rise

  Rise: Innovative Starters

  De projectoproep van 2016 is open !

  De projectoproep Rise zet de meest innovatieve jonge Brusselse ondernemingen van het jaar in de kijker. Wil je jezelf kandidaat stellen? Neem een kijkje op de pagina van het Rise-programma. 

  Meer weten?

   

 • Co-create slider

  Co-create: Living Labs

  voor systemen voor duurzame voeding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Via de actie Co-create wil Innoviris de Brusselse bevolking, de onderzoeks-en innovatiesector en de ondernemerswereld dichter bij elkaar brengen. De eerste editie van deze actie wijdt Innoviris aan de ontwikkeling van duurzame voedingssystemen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Heb je een KMO? Ga op zoek naar internationale partnerships!

Werk je samen met een buitenlandse onderneming? Doe dan mee aan de nieuwe Eurostars oproep. Innoviris heeft nog voldoende budget beschikbaar dus waag vóór 15 september je kans en krijg financiële steun voor je gemeenschappelijke O&O-projecten!

Attract - Brains for Brussels

De nieuwe projectoproep van Attract - Brains for Brussels is opengesteld tot 17 juni 2016. Ben je een onderzoeker en ben je van plan om jezelf opnieuw in Brussel te vestigen? Dan maak je kans op een financiële tegemoetkoming voor een project in wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling of innovatie. Zowel Belgische onderzoekers die uitgeweken zijn naar het buitenland als buitenlandse onderzoekers die hun carrière in Brussel willen voortzetten, komen in aanmerking.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand juni 2016 Volgende maand

juni
ZoMaDiWoDoVrZa
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930