• Rise

  Rise: Innovative Starters

  Ontdek nu de kandidaat-ondernemingen van Rise 2015!

  De projectoproep Rise zet de meest innovatieve jonge Brusselse onderneming van het jaar in de kijker. Benieuwd naar de kandidaat-ondernemingen van Rise 2015? Lees verder en ontdek de mogelijke winnaars van deze actie ! 

  Meer weten?

   

 • Bedrijfsbezoeken

  door Staatssecretaris voor wetenschappelijk onderzoek Fadila Laanan

  Tijdens de voorbereiding van de hervorming van innovatiesteun bezoekt Staatssecretaris voor wetenschappelijk onderzoek Fadila Laanan innovatieve Brusselse bedrijven. Hun feedback is immersonmisbaar om de steunstructuren zo goed mogelijk af te stemmen op de Brusselse realiteit.

  Lees het verslag

   

 • Co-create slider

  Co-create: Living Labs

  voor systemen voor duurzame voeding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Via de actie Co-create wil Innoviris de Brusselse bevolking, de onderzoeks-en innovatiesector en de ondernemerswereld dichter bij elkaar brengen. De eerste editie van deze actie wijdt Innoviris aan de ontwikkeling van duurzame voedingssystemen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Meer weten?

   

 • eolien

  Bridge: Strategic platforms

  ICT, Levenswetenschappen en Milieu, prioritaire sectoren.

  Het Bridge-programma is voornamelijk gericht op academische onderzoeksprojecten die worden uitgevoerd via strategische platformen. De nadruk ligt op de ontwikkeling van nieuwe industriële applicaties voor Brusselse ondernemingen. 

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Zin om het Brussel van de toekomst vorm te geven?

Bent u een Belgische of buitenlandse onderzoeker? Hebt u vernieuwende ideeën voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Neem dan deel aan de projectoproep van Anticipate - Prospective Research 2016.

Launch - Brussels Spin-off projectoproep 2016

Wilt u de onderzoeksresultaten van uw wetenschappelijk, academisch of industrieel onderzoek valoriseren door een nieuwe onderneming op te richten in Brussel? Dien dan vanaf nu tot en met 22 januari een financieringsaanvraag in bij Innoviris.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand november 2015 Volgende maand

november
ZoMaDiWoDoVrZa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930