• Hack Belgium

  4-6 mei Tour & Taxis

  Innoviris sluit zich aan bij de Hack Belgium beweging. Het doel van dit evenement? Alle Belgen de kans geven om mee te bouwen aan een beter België.

  Lees meer

   

 • Bannière Intelligence Artificielle

   

  Het nieuwe programma Team Up

  Ga samen op zoek naar toepassingen van artificiële intelligentie

  Het doel van Team Up is de samenwerking tussen academici en ondernemers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan te moedigen. Er is een budget van 4 miljoen euro vrijgemaakt voor dit programma.

  Lees meer

   

 • Co-Create 2017

  Co-Create
  Urban Resilience 2017

  De projectoproep Co-create van 2017 is een unieke kans om met nieuwe versies van Brussel te experimenteren. De projecten die in de eerste fase van de projectoproep werden geselecteerd, dienen nu een finaal voorstel in.

  Meer weten ?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Fablab Mobile: op weg naar een innovatief gewest voor alle jonge Brusselaars

Innoviris springt op de kar van de makers beweging en doet een oproep aan alle organisaties die een mobiel fablab willen uitbouwen om jongeren in Brussel te sensibiliseren voor technologie en innovatie. Heb jij een origineel idee en wil je Brussel doorkruisen met een mobiele ruimte waar jongeren naar hartenlust kunnen experimenteren en spelenderwijs kunnen bijleren? Lees dan snel verder.

Nieuwe actie WATS! Word jij de ambassadrice van alle wetenschapsvrouwen in Brussel?

Bij Innoviris ontmoeten we elke dag succesvolle, ondernemende vrouwen uit de wetenschaps-en innovatiesector. Toch blijven ze een minderheid. Cijfers tonen immers aan dat slechts 25% van de gediplomeerden in wetenschappelijke of technische studierichtingen vrouwen zijn. Daarom gaan we op zoek naar vrouwelijke rolmodellen die Brusselse meisjes aanmoedigen om voor een wetenschappelijke carrière te kiezen. Sta jij je mannetje in een wetenschappelijke of technologische omgeving? Dan ben jij de vrouw die we zoeken!

De BEL-SME projectoproep van 2017 is opengesteld

Wil je samenwerken met kmo's afkomstig uit verschillende Belgische gewesten? Doe mee aan onze BEL-SME projectoproep die synergieën en intra-Belgische samenwerking wil bevorderen.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand juni 2017 Volgende maand

juni
ZoMaDiWoDoVrZa
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930