• jaarverslag 2015

  Activiteitenverslag 2015

  Wil je meer weten over Innoviris? Lees ons nieuw activiteitenverslag!

  In het jaarverslag van 2015 lees je alles wat Innoviris in 2015 heeft gerealiseerd. Na ons tienjarig bestaan en het symbolisch jaar 2014, vol reflectie en analyse, volgde een jaar waarin de transformatie van Innoviris naar een toegankelijke, moderne en proactieve organisatie zich heeft voortgezet.  

  Meer weten?

   

 • Rise

  Rise: Innovative Starters

  11 kandidaturen ingediend voor Rise 2016 !

  De projectoproep Rise zet de meest innovatieve jonge Brusselse ondernemingen van het jaar in de kijker. Binnenkort maken we bekend wie de preselectie heeft doorstaan en zijn strategisch plan mag voorstellen aan een panel van experten! 

  Meer weten?

   

 • Co-create slider

  Co-create: Living Labs

  voor systemen voor duurzame voeding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Via de actie Co-create wil Innoviris de Brusselse bevolking, de onderzoeks-en innovatiesector en de ondernemerswereld dichter bij elkaar brengen. De eerste editie van deze actie wijdt Innoviris aan de ontwikkeling van duurzame voedingssystemen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Heb je een KMO? Ga op zoek naar internationale partnerships!

Werk je samen met een buitenlandse onderneming? Doe dan mee aan de nieuwe Eurostars oproep. Innoviris heeft nog voldoende budget beschikbaar dus waag vóór 15 september je kans en krijg financiële steun voor je gemeenschappelijke O&O-projecten!

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand augustus 2016 Volgende maand

augustus
ZoMaDiWoDoVrZa
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031