• Co-Create 2017

  Co-Create
  Urban Resilience 2017

  Er is een nieuwe projectoproep opengesteld !

  De projectoproep Co-create van 2017 is een unieke kans om met nieuwe versies van Brussel te experimenteren. Dien je project outline nu in !

  Meer weten ?

   

 • Rise

  Rise: Innovative Starters

  De shortlist van 2016 is bekend !

  De projectoproep Rise zet de meest innovatieve jonge Brusselse ondernemingen van het jaar in de kijker. Ontdek wie de preselecties heeft doorstaan en zijn strategisch plan mag voorstellen aan een panel van experten! 

  Meer weten?

   

 • jaarverslag 2015

  Activiteitenverslag 2015

  Wil je meer weten over Innoviris? Lees ons nieuw activiteitenverslag!

  In het jaarverslag van 2015 lees je alles wat Innoviris in 2015 heeft gerealiseerd. Na ons tienjarig bestaan en het symbolisch jaar 2014, vol reflectie en analyse, volgde een jaar waarin de transformatie van Innoviris naar een toegankelijke, moderne en proactieve organisatie zich heeft voortgezet.  

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Team Up : ga samen op zoek naar toepassingen van artificiële intelligentie

De eerste editie van Team Up heeft als thema "artificiële intelligentie". Bij Innoviris zijn wij ervan overtuigd dat AI niet langer de speeltuin mag zijn van enkele technologiereuzen (GAFA) en academische toppers. Integendeel, wij geloven dat kennis over AI vanuit de academische wereld naar de bedrijfswereld moet stromen en een rijke bron aan zakelijke opportuniteiten zou moeten opleveren over een breed aantal sectoren: transport, toepassingen/diensten in huis, gezondheidszorg, onderwijs, openbare veiligheid, beveiliging, etc. Ben je een onderzoeker of ondernemer en wil je deelnemen aan de AI transformatie? Doe mee aan de eerste Team Up projectoproep en dien een expression of interest in.

Zorg samen voor stedelijke veerkracht

De realiteit verkennen van een kwetsbare maatschappij, het werkterrein openen van onze aanpassingen. Omdat elke crisis een buitenkans is om te evolueren naar een duurzame en betere toekomst, steunt het Brussels Hoofdstedelijk Gewest onderzoek en ontwikkeling voor een stedelijke veerkracht.

Launch - Brussels Spin-off projectoproep 2017

Werk je in een onderzoeksinstelling en wil je de onderzoeksresultaten van je wetenschappelijk onderzoek valoriseren door een nieuwe onderneming op te richten in Brussel? Dien een financieringsaanvraag in bij Innoviris tijdens de projectoproep van Launch 2017.

Projectoproep Living Labs Brussels Retrofit

Ben je een ondernemer, onderzoeker, architect, ingenieur, arbeider of ben je gewoonweg geïnteresseerd in ecobouw? Wil je werken in een multidisciplinair consortium en samen technologische of organisatorische innovaties ontwikkelen, testen en uitvoeren om een antwoord te bieden op de uitdagingen van de energetische renovatie van Brusselse woningen? Doe dan mee aan de projectoproep Living Labs Brussels Retrofit!

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand december 2016 Volgende maand

december
ZoMaDiWoDoVrZa
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031