• Co-create slider

  Co-create: Living Labs

  voor systemen voor duurzame voeding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Via de actie Co-create wil Innoviris de Brusselse bevolking, de onderzoeks-en innovatiesector en de ondernemerswereld dichter bij elkaar brengen. De eerste editie van deze actie wijdt Innoviris aan de ontwikkeling van duurzame voedingssystemen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Meer weten

   

 • innovirisday

  Leer de winnaars van Rise - Innovative Starters 2014 kennen

  Fadila Laanan, Brussels Staatssecretaris voor Wetenschappelijk Onderzoek heeft de Rise - Innovative Starters - prijs toegekend aan Tapptic, Fyteko en Nalys. !

  Meer weten

   

 • eolien

  Bridge: Strategic platforms

  ICT, Levenswetenschappen en Milieu, prioritaire sectoren.

  Het Bridge-programma is voornamelijk gericht op academische onderzoeksprojecten die worden uitgevoerd via strategische platformen. De nadruk ligt op de ontwikkeling van nieuwe industriële applicaties voor Brusselse ondernemingen. 

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Projectoproep ECSEL 2015

Het ECSEL programma steunt de ontwikkeling van de sterke en cocurrentiële Europese industrie van software en elektronische systemen/onderdelen, de toepassing van deze technologieën op de markt en als oplossing voor grote maatschappelijke uitdagingen.

Projectoproep Active and Assisted Living (AAL) 2015

Innoviris neemt sinds 2014 deel aan het Europese initiatief AAL II (Ambient Assisted Living). De projectoproep van AAL van 2015 heeft de titel: " Living active and independently at home - Support older adults to live longer in their homes with the contribution of ICT based solutions".

Dien vanaf nu een projectvoorstel in voor Doctiris 2015 !

Via Doctiris moedigt Innoviris de samenwerking tussen de Brusselse academische en industriële sector aan. Dat doen we door doctoraatsprojecten in toegepast onderzoek te financieren, uitgevoerd in samenwerking met een Brusselse industriële partner (bedrijfsdoctoraat).

BEL-SME - projectoproep van 2015

BEL-SME vindt zijn oorsprong in de vraag van de Ministers voor Wetenschapsbeleid om synergiën te creëren en intra-Belgische samenwerking te bevorderen.

Oproep Anticipate - Prospective Research 2015

Bent u een Belgische of buitenlandse onderzoeker? Hebt u vernieuwende ideeën over stedelijke ontwikkeling in het Brussels Gewest of over openbare netheid in het BHG? Lees dan snel verder.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand april 2015 Volgende maand

april
ZoMaDiWoDoVrZa
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930