GEZAMENLIJKE KICK-OFF SESSIE VOOR RECENT GOEDGEKEURDE ICON-PROJECTEN

Home / Evenementen / GEZAMENLIJKE KICK-OFF SESSIE VOOR RECENT GOEDGEKEURDE ICON-PROJECTEN
Home / Evenementen / GEZAMENLIJKE KICK-OFF SESSIE VOOR RECENT GOEDGEKEURDE ICON-PROJECTEN

GEZAMENLIJKE KICK-OFF SESSIE VOOR RECENT GOEDGEKEURDE ICON-PROJECTEN

Deze kick-off sessie informeert je over alle details van de ICON procedure en helpt onderzoeksteams om hun ICON project een sterke start te geven. Het evenement is bedoeld voor iedereen die actief betrokken is bij het management van een ICON project (project lead, research lead, WP lead) dat start in oktober 2015. Op dinsdag 29 september vindt een gezamenlijke kick-off sessie plaats voor alle ICON-projecten die in juni 2015 werden goedgekeurd.
Wanneer 29-09-2015
van 10:00 tot 14:00
Waar iMinds, Zuiderpoort Office Park, Gaston Crommenlaan 8, 9050 Gent

GEZAMENLIJKE KICK-OFF SESSIE VOOR RECENT GOEDGEKEURDE ICON-PROJECTEN

Deze kick-off sessie informeert je over alle details van de ICON procedure en helpt onderzoeksteams om hun ICON project een sterke start te geven. Het evenement is bedoeld voor iedereen die actief betrokken is bij het management van een ICON project (project lead, research lead, WP lead) dat start in oktober 2015.
Op dinsdag 29 september vindt een gezamenlijke kick-off sessie plaats voor alle ICON-projecten die in juni 2015 werden goedgekeurd. 

PROGRAMMA

  • Overzicht van de recentste details omtrent de ICON procedure.

  • Info over de bijkomende ondersteuning door iMinds.

  • Diepgaande achtergrondinformatie over de principes van project management, rapportage procedures, IP-model en andere praktische informatie die nuttig is bij de uitvoering van een ICON project.

  • Best practices van projecten die zich succesvol doorheen de diverse stadia bewogen (van project kick-off tot het closing event).

  • Q&A

* De inhoud is gelijkaardig aan de kick-off sessie van januari 2015

De kick-off sessie is het ideale moment om iMinds medewerkers te leren kennen (waaronder de Program Manager van je ICON-project) en om antwoorden te krijgen op al je ICON-gerelateerde vragen.

WIE DIENT DEEL TE NEMEN?

De kick-off richt zich tot iedereen die actief betrokken is bij het managent van een ICON-project (projectleider, onderzoeksleider, WP-leider), maar andere projectleden zijn evengoed welkom en worden zelfs aangemoedigd om deel te nemen.
Het is aangeraden dat minstens één persoon van elk ICON-project aanwezig is.

AGENDA

10:00 - 12:30: ICON kick-off sessie
12:30 - 13:00: Broodjeslunch + networking met iMinds medewerkers en Program Managers

Meer informatie over dit agenda-item