Infosesessie ICON programma

Home / Evenementen / Infosesessie ICON programma
Home / Evenementen / Infosesessie ICON programma

Infosesessie ICON programma

Wanneer 05-05-2015
van 10:00 tot 12:00
Waar Charleroisesteenweg 110, 1060 Brussel
Naam
Telefoonnummer 02 600 50 67

Infosessie ICON programma

Heb je een idee voor een onderzoeksproject in ICT? Ben je benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden met onderzoekers en industriepartners? Schrijf je in voor de infosessie over het ICON-programma en ontdek hoe iMinds en Innoviris je kunnen helpen!

Met het ICON onderzoeksprogramma biedt iMinds een uiterst flexibele formule voor coöperatief onderzoek. Ondernemingen, industriepartners en onderzoekers kunnen dankzij het programma op een efficiënte manier hun krachten bundelen voor onderzoeksprojecten die een antwoord bieden op specifieke marktbehoeften.

Wat kom je te weten tijdens de ICON informatiesessie?

  • je ontdekt wat het ICON onderzoeksprogramma concreet te bieden heeft

  • je verkent de voordelen van coöperatief werken, waarbij je je eigen expertise combineert met de knowhow van de iMinds onderzoeksgemeenschap

  • je komt te weten welke financieringsmogelijkheden Innoviris biedt voor Brusselse ondernemingen en hoe je aan de procedure kan deelnemen

Nood aan persoonlijk advies?

Na de infosessie kan je een individueel gesprek hebben met de experten van iMinds en Innoviris. Reserveer dit gesprek alvast door een mail te sturen naar smaas@innoviris.be.

Meer informatie nodig?

Surf naar de websites van iMinds of Innoviris