News

News

 • Team Up : ga samen op zoek naar toepassingen van artificiële intelligentie

  De eerste editie van Team Up heeft als thema "artificiële intelligentie". Bij Innoviris zijn wij ervan overtuigd dat AI niet langer de speeltuin mag zijn van enkele technologiereuzen (GAFA) en academische toppers. Integendeel, wij geloven dat kennis over AI vanuit de academische wereld naar de bedrijfswereld moet stromen en een rijke bron aan zakelijke opportuniteiten zou moeten opleveren over een breed aantal sectoren: transport, toepassingen/diensten in huis, gezondheidszorg, onderwijs, openbare veiligheid, beveiliging, etc. Ben je een onderzoeker of ondernemer en wil je deelnemen aan de AI transformatie? Doe mee aan de eerste Team Up projectoproep en dien een expression of interest in.

 • Zorg samen voor stedelijke veerkracht

  De realiteit verkennen van een kwetsbare maatschappij, het werkterrein openen van onze aanpassingen. Omdat elke crisis een buitenkans is om te evolueren naar een duurzame en betere toekomst, steunt het Brussels Hoofdstedelijk Gewest onderzoek en ontwikkeling voor een stedelijke veerkracht.

 • Launch - Brussels Spin-off projectoproep 2017

  Werk je in een onderzoeksinstelling en wil je de onderzoeksresultaten van je wetenschappelijk onderzoek valoriseren door een nieuwe onderneming op te richten in Brussel? Dien een financieringsaanvraag in bij Innoviris tijdens de projectoproep van Launch 2017.

 • Projectoproep Living Labs Brussels Retrofit

  Ben je een ondernemer, onderzoeker, architect, ingenieur, arbeider of ben je gewoonweg geïnteresseerd in ecobouw? Wil je werken in een multidisciplinair consortium en samen technologische of organisatorische innovaties ontwikkelen, testen en uitvoeren om een antwoord te bieden op de uitdagingen van de energetische renovatie van Brusselse woningen? Doe dan mee aan de projectoproep Living Labs Brussels Retrofit!

 • Links