News

News

  • Zin om het Brussel van de toekomst vorm te geven?

    Ben je een onderzoeker in exacte of humane wetenschappen? Heb je vernieuwende ideeën voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Neem dan deel aan de projectoproep van Anticipate - Prospective Research 2017.

  • Het programma ERA NET Cofund Sustainable Urbanisation Global Initiative gaat van start

    Ben je een onderzoeker, ondernemer of actief in de non-profit sector? Ben je geïnteresseerd in duurzame stedelijke ontwikkeling en wil je op internationaal niveau samenwerken om nieuwe innovatieve oplossingen te vinden voor de Food-Energy- Water (FEW) Nexus uitdaging? Doe mee aan de nieuwe ERA NET Cofund projectoproep!

  • Team Up : ga samen op zoek naar toepassingen van artificiële intelligentie

    De eerste editie van Team Up heeft als thema "artificiële intelligentie". Bij Innoviris zijn wij ervan overtuigd dat AI niet langer de speeltuin mag zijn van enkele technologiereuzen (GAFA) en academische toppers. Integendeel, wij geloven dat kennis over AI vanuit de academische wereld naar de bedrijfswereld moet stromen en een rijke bron aan zakelijke opportuniteiten zou moeten opleveren over een breed aantal sectoren: transport, toepassingen/diensten in huis, gezondheidszorg, onderwijs, openbare veiligheid, beveiliging, etc. Ben je een onderzoeker of ondernemer en wil je deelnemen aan de AI transformatie? Doe mee aan de eerste Team Up projectoproep en dien een expression of interest in.

  • Links