News

News

 • Nieuwe actie WATS! Word jij de ambassadrice van alle wetenschapsvrouwen in Brussel?

  Bij Innoviris ontmoeten we elke dag succesvolle, ondernemende vrouwen uit de wetenschaps-en innovatiesector. Toch blijven ze een minderheid. Cijfers tonen immers aan dat slechts 25% van de gediplomeerden in wetenschappelijke of technische studierichtingen vrouwen zijn. Daarom gaan we op zoek naar vrouwelijke rolmodellen die Brusselse meisjes aanmoedigen om voor een wetenschappelijke carrière te kiezen. Sta jij je mannetje in een wetenschappelijke of technologische omgeving? Dan ben jij de vrouw die we zoeken!

 • De BEL-SME projectoproep van 2017 is opengesteld

  Wil je samenwerken met kmo's afkomstig uit verschillende Belgische gewesten? Doe mee aan onze BEL-SME projectoproep die synergieën en intra-Belgische samenwerking wil bevorderen.

 • Wordt jouw bedrijf de jonge innovatieve Brusselse onderneming van 2017?

  Innoviris lanceert de zevende editie van "Rise - innovative starters". Deze formule heeft als doel de ontwikkeling van een strategisch innovatieplan (SIP) te financieren, voor een maximum bedrag van €500.000, via een programma met een maximum periode van 3 jaar.

 • Links
 • Wat is de belangrijkste uitdaging voor Brussel?

  Wat is volgens jou de grootste uitdaging voor Brussel? Mobiliteit, luchtvervuiling of toch eerder een duurzame stadsontwikkeling? Stadsvertegenwoordigers, ondernemers en onderzoekers worden uitgenodigd om hier mee na te denken over de toekomst van Brussel via de nieuwe projectoproep “Making Cities Work” van het Europese JPI Urban Europe programma. De projectoproep wordt in de herfst van 2017 opengesteld.