News

News

 • Do you ♥ Science ?

  Ben je actief in wetenschapssensibilisering of heb je een tof idee om jongeren aan te moedigen voor een wetenschappelijke of technische richting te kiezen? Dien dan een voorstel in voor het I Love Science Festival, het eerste wetenschapsfestival in Brussel!

 • 26.09.2017 Brokerage Event - Smart Mobility Challenge

  In 2014 hebben Brussel Mobiliteit, het CIBG, de MIVB en Parking Brussels het "Smart Mobility Committee" opgericht. Samen hebben ze de Smart Mobility Challenge voorbereid: een projectoproep voor de financiering van living labs over mobiliteit. De bedoeling is om de kennis en de steeds grotere hoeveelheid data die in Brussel beschikbaar zijn, te gebruiken voor oplossingen die de mobiliteit verbeteren.

 • Fablab Mobile: op weg naar een innovatief gewest voor alle jonge Brusselaars

  Innoviris springt op de kar van de makers beweging en doet een oproep aan alle organisaties die een mobiel fablab willen uitbouwen om jongeren in Brussel te sensibiliseren voor technologie en innovatie. Heb jij een origineel idee en wil je Brussel doorkruisen met een mobiele ruimte waar jongeren naar hartenlust kunnen experimenteren en spelenderwijs kunnen bijleren? Lees dan snel verder.

 • Nieuwe actie WATS! Word jij de ambassadrice van alle wetenschapsvrouwen in Brussel?

  Bij Innoviris ontmoeten we elke dag succesvolle, ondernemende vrouwen uit de wetenschaps-en innovatiesector. Toch blijven ze een minderheid. Cijfers tonen immers aan dat slechts 25% van de gediplomeerden in wetenschappelijke of technische studierichtingen vrouwen zijn. Daarom gaan we op zoek naar vrouwelijke rolmodellen die Brusselse meisjes aanmoedigen om voor een wetenschappelijke carrière te kiezen. Sta jij je mannetje in een wetenschappelijke of technologische omgeving? Dan ben jij de vrouw die we zoeken!

 • Actief in de software-industrie en op zoek naar internationale partnerships? Schrijf je in voor de ITEA PO Preparation Days !

  Op 12 en 13 september krijg je de kans om Europese consortia te ontmoeten en aan te sluiten bij projecten gespecialiseerd in "Software Intensive Systems and Services". Ook de jaarlijkse ITEA projectoproep zal tijdens dit evenement worden opengesteld. De beste projecten zullen worden gefinancierd door Innoviris!

 • De BEL-SME projectoproep van 2017 is opengesteld

  Wil je samenwerken met kmo's afkomstig uit verschillende Belgische gewesten? Doe mee aan onze BEL-SME projectoproep die synergieën en intra-Belgische samenwerking wil bevorderen.

 • Links