Projectoproep ERA-NET COFUND - Smart Cities and Communities

Home / Inhoud homepage / News / Geschiedenis / Projectoproep ERA-NET COFUND - Smart Cities and Communities
Home / Inhoud homepage / News / Geschiedenis / Projectoproep ERA-NET COFUND - Smart Cities and Communities

Projectoproep ERA-NET COFUND - Smart Cities and Communities

Het initiatief JPI Urban Europe lanceert in samenwerking met het consortium Smart Cities Member States Initiative de Europese projectoproep ERA NET COFUND - Smart Cities and Communities.

Projectoproep ERA-NET COFUND - Smart Cities and Communities

Het initiatief JPI Urban Europe heeft op 11 december, in samenwerking met het consortium Smart Cities Member States Initiative, de Europese projectoproep ERA-NET COFUND - Smart Cities and Communities gelanceerd. Het gaat om een gezamenlijk OOI-oproep om de mogelijkheden en de toepassing van nieuwe technologische oplossingen voor stedelijke ontwikkeling aan te tonen. 

Het programma beschikt over een budget van 20 miljoen euro, afkomstig van 12 deelnemende landen : Oostenrijk, België (Innoviris), Cyprus, Finland, Nederland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden en Turkije. De Europese Commissie draagt 9 miljoen euro bij.

Ben je actief in stedelijke ontwikkeling en in energie-efficiëntie, geïntegreerde transportsystemen, big data of stedelijk bestuur ? Lees dan zeker verder ! 

 

Wanneer komt u in aanmerking ?

Brusselse ondernemingen, universiteiten, onderzoekscentra en verenigingen die actief zijn in stedelijke ontwikkeling komen in aanmerking. Alle actoren moeten een maatschappelijke zetel of een exploitatiezetel hebben in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 

  • Universiteiten worden enkel gefinancierd als ze samenwerken met een onderneming of een vereniging.

  • Verenigingen worden enkel gefinancierd als ze samenwerken met een regionale universiteit of een onderneming.

 

Hoe dient u een aanvraag in ? 

De pre-voorstellen moeten worden ingediend via de elektronische tool (lees de handleiding hier) die werd ontwikkeling door het Secretariaat van het FFG-programma vóór 17 maart 2015, 12.00u

De volledige voorstellen moeten op dezelfde manier worden ingediend vóór 15 september 2015, 12.00u.

 

Meer informatie nodig ? 

Wil u meer weten over deze  oproep? Raadpleeg dan onze webpagina's van het programma voor ondernemingen, onderzoeksinstellingen en de non-profit sector

 

Uw contactpersoon bij Innoviris

** IMAGE DESCRIPTION **

Beata Bibrowska

International Projects Advisor

Strategic Research Team

Tel. +32 2 600 50 22
bbibrowska@innoviris.be