Projectoproep Co-create - Living Labs voor duurzame voedingssystemen in het BHG

Home / Inhoud homepage / Projectoproepen / Projectoproep Co-create - Living Labs voor duurzame voedingssystemen in het BHG
Home / Inhoud homepage / Projectoproepen / Projectoproep Co-create - Living Labs voor duurzame voedingssystemen in het BHG

Projectoproep Co-create - Living Labs voor duurzame voedingssystemen in het BHG

Wanneer 01-10-2014 14:00 tot
30-03-2015 17:05

De actie Co-create voor systemen voor duurzame voeding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

De eerste editie van de actie Co-create lanceert Innoviris binnen het thema « Duurzame voeding », de vierde pijler van de Alliantie Werkgelegenheid-Leefmilieu. De projecten worden gefinancierd vanaf 2015.

Op 1 oktober 2014 heeft Innoviris een evenement georganiseerd om mogelijke kandidaten te informeren over de procedure en de deadline van de dossiers. Hier vindt u meer informatie over het evenement. 

 


De Brusselse entiteiten die een aanvraag kunnen indienen bij Innoviris zijn :

Zelfstandigen die niet verbonden zijn aan één van bovenstaande juridische entiteiten, kunnen geen aanvraag indienen. Ze kunnen echter wel in onderaanneming deelnemen aan een project. 

Het project moet worden geleid door een Brusselse entiteit (onafhankelijke entiteit) of een consortium van Brusselse entiteiten. Voor projecten die door een consortium worden uitgevoerd, moet een coördinator worden aangesteld. Deze coördinator is de belangrijkste contactpersoon voor de interne coördinatie van het project.


De expressions of interest moeten ten laatste op 01/12/2014 om 12.00u door de onafhankelijke entiteit of de coördinator via een formulier worden ingediend bij Innoviris.

Na een evaluatie door Innoviris, zullen enkel de verantwoordelijke entiteiten of coördinatoren van de verkozen expressions of interest een finaal voorstel kunnen indienen. 

De finale voorstellen moeten ten laatste op 30/03/2015 om 12.00u door de onafhankelijke entiteit of de coördinator worden ingediend bij Innoviris via een formulier dat nog aan de toolbox zal worden toegevoegd. 

 

 

Uw contactpersoon bij Innoviris

 

Xavier Hulhoven

Scientific Advisor

Strategic Research Team

Tel. +32 2 600 50 68
xhulhoven@innoviris.be