Rise

Innovative Starters
Wanneer 16-05-2014 00:00 tot
04-08-2014 14:00

Ben jij de Jonge Innovatieve Ondernemingen 2014 ?

De projectoproep Rise zet de meest innovatieve jonge Brusselse onderneming van het jaar in de kijker.
In de praktijk beloont de actie de beste technologische onderneming door een subsidie toe te kennen die tot 100% van de kosten kan dekken voor de uitvoering van een Strategisch Innovatieplan (SIP).

Dankzij een strategisch innovatieplan kan de onderneming haar business-strategie (O&O, Innovatie, Financiering, Business Development, etc.) uitwerken door een programma met een algemeen karakter op te stellen waarin in detail de visie van kandidaat over OOI en innovatieve projecten op middellange en lange termijn wordt uiteengezet. Het SIP is verspreid over een maximale periode van drie jaar. 

Via een preselectie en een evaluatie door een panel van experten dat met zorg wordt samengesteld, verdedigen gemotiveerde en toegewijde kandidaat-ondernemingen hun toekomstvisie en hun technologische innovatiekeuzes.

Alle aanvragen kunnen worden ingediend bij Innoviris, op voorwaarde dat de realisatie van het SIP nog niet van start is gegaan, en dit tijdens een oproep die wordt geopend op 11/05/2014 en gesloten zal worden op 04/08/2014 om 14u.

De aanvragen moeten ingediend worden via een formulier dat beschikbaar is op deRise" pagina. Wij raden u aan het bijgevoegde reglement te lezen voordat u uw aanvraag indient.

Innoviris stelt eveneens documenten op haar website ter beschikking die u helpen bepaalde essentiële elementen van uw aanvraag op te stellen, zoals bijvoorbeeld het businessplan.

Geïnteresseerd? Ga de uitdaging aan! 

gearchiveerd onder: