• Rise shortlist slider

  Rise prijsuitreiking: afspraak op 25/01 in Be Central

  Wil je de namen van onze laureaten van 2017 kennen en bovendien als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe maatregel voor Brusselse start-ups?

  Schrijf je in

   

 • Banner WATS

  Nieuwe actie WATS - Women Award in Technology and Science

  De zes kandidates zijn bekend! Wie wordt de ambassadrice van alle wetenschapsvrouwen in Brussel? Volg de campagne vanaf oktober 2017!

  Meer weten ?

   

 • CanSat banner

  CanSat Belgium

  Ontdek nu welke scholen de preselecties hebben gehaald! 

  Via de wedstrijd CanSat Belgium leren jongeren van het vijfde middelbaar een satelliet bouwen in een blikje van 33 cl dat ze zelf mogen lanceren aan boord van een echte raket!

  Meer weten ?

   

 • Verslag 2016

  Ons nieuw activiteitenverslag is beschikbaar !

  Een jaarverslag in een nieuw jasje met een focus op de einddoelen van onze verschillende financieringsinstrumenten, hun concrete impact voor Brussel en een blik achter de schermen. Veel leesplezier! 

  Meer weten ?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Co-creatie voor een stedelijke veerkracht

Omdat elke crisis een kans is om te evolueren naar een duurzame en betere toekomst, ondersteunt Innoviris, via de actie Co-Create, onderzoek en ontwikkeling voor stedelijke veerkracht. De Brusselaar wordt onderzoeker met Brussel als laboratorium!

Making Cities Work: wat is de belangrijkste uitdaging voor Brussel?

Wat is volgens jou de grootste uitdaging voor Brussel? Mobiliteit, luchtvervuiling of toch eerder een duurzame stadsontwikkeling? Stadsvertegenwoordigers, ondernemers en onderzoekers worden uitgenodigd om hier mee na te denken over de toekomst van Brussel via de nieuwe projectoproep “Making Cities Work” van het Europese JPI Urban Europe programma. De projectoproep is opengesteld tot 28 februari 2018.

Launch - Brussels Spin-off projectoproep 2018

Werk je in een onderzoeksinstelling en wil je de onderzoeksresultaten van je wetenschappelijk onderzoek valoriseren door een nieuwe onderneming op te richten in Brussel? Dien een financieringsaanvraag in bij Innoviris tijdens de projectoproep van Launch 2018.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand februari 2018 Volgende maand

februari
ZoMaDiWoDoVrZa
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728