• Rise shortlist slider

  De shortlist is bekend: ontdek de kandidaten van 2017 !

  Dit jaar waagden 16 ondernemers hun kans. Zes kandidaten schopten het tot de volgende ronde: zij zullen in het najaar hun toekomstvisie en technologische innovatiekeuzes verdedigen tegenover een jury van experten. De winnaar(s) wordt/worden begin 2017 bekendgemaakt!

  Meer weten ?

   

 • CanSat banner

  Een nieuwe editie van CanSat Belgium !

  Wetenschapssensibilisering voor jongeren

  Via de wedstrijd CanSat Belgium leren jongeren van het vijfde middelbaar een satelliet bouwen in een blikje van 33 cl dat ze zelf mogen lanceren aan boord van een echte raket!

  Meer weten ?

   

 • Banner WATS

  Nieuwe actie WATS - Women Award in Technology and Science

  De zes kandidates zijn bekend! Wie wordt de ambassadrice van alle wetenschapsvrouwen in Brussel? Volg de campagne vanaf oktober 2017!

  Meer weten ?

   

 • Verslag 2016

  Ons nieuw activiteitenverslag is beschikbaar !

  Een jaarverslag in een nieuw jasje met een focus op de einddoelen van onze verschillende financieringsinstrumenten, hun concrete impact voor Brussel en een blik achter de schermen. Veel leesplezier! 

  Meer weten ?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

NIEUW PROGRAMMA // Evaluate - Proof of Concept

Wil je onderzoeksresultaten vertalen naar een bedrijfscontext of naar de maatschappij? Met Evaluate kan je jouw idee valideren (proof of concept) of nagaan wat de beste manier is om jouw onderzoek te valoriseren (proof of interest).

26.09.2017 Brokerage Event - Smart Mobility Challenge

In 2014 hebben Brussel Mobiliteit, het CIBG, de MIVB, Parking Brussels en Innoviris het "Smart Mobility Committee" opgericht. Samen hebben ze de Smart Mobility Challenge voorbereid: een projectoproep voor de financiering van living labs over mobiliteit. De bedoeling is om de kennis en de steeds grotere hoeveelheid data die in Brussel beschikbaar zijn, te gebruiken voor oplossingen die de mobiliteit verbeteren.

Do you ♥ Science ?

Ben je actief in wetenschapssensibilisering of heb je een tof idee om jongeren aan te moedigen voor een wetenschappelijke of technische richting te kiezen? Dien dan een voorstel in voor het I Love Science Festival, het eerste wetenschapsfestival in Brussel!

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand september 2017 Volgende maand

september
ZoMaDiWoDoVrZa
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930