• Rise shortlist 2018

  Rise  - Innovative Starters

  De shortlist is bekend!

  Met een subsidie van maximum €500.000 voor de uitvoering van een Strategisch Innovatieplan zet Rise – Innovative Starters elk jaar de meest innovatieve jonge Brusselse ondernemingen in de kijker. 5 kandidaten schopten het tot de volgende ronde. Wie zijn ze en wat doen ze?

  Ontdek de Rise shortlist

   

 • Rise shortlist 2018

  Co-create - Urban Resilience

  De opkomst van duurzame voeding in Brussel

  Wat beweegt er in Brussel op vlak van duurzame voeding? Ontdek het via de resultaten en aanbevelingen van 6 participatieve actieonderzoeksprojecten die we de afgelopen 3 jaar hebben gefinancierd

  Lees meer

   

 • Team Up 2018

  Bruseed

  finance.brussels en Innoviris slaan de handen in elkaar! 

  Het doel? Brusselse kmo’s ondersteunen zodat ze makkelijker en sneller innovatieprojecten kunnen uitvoeren en op de markt kunnen brengen. Om het gebrek aan financiering bij de aanvang van een ondernemingsproject te compenseren ontwikkelden de twee overheidsinstanties samen deze nieuwe financieringstool in seed capital.

  Lees meer

   

 • Team Up 2018 slider

  Discover Innoviris

  Wil je meer weten over Innoviris?

  Ontdek nu de verhalen van onze begunstigden en de getuigenissen van onze werknemers!

  Lees meer

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Launch - Brussels Spin-off projectoproep 2019

Werk je in een onderzoeksinstelling en wil je de onderzoeksresultaten van je wetenschappelijk onderzoek valoriseren door een nieuwe onderneming op te richten in Brussel? Dien een financieringsaanvraag in bij Innoviris tijdens de projectoproep van Launch 2019.

Hélie Moreau wint prijs voor beste scriptie in circulaire economie

Hélie Moreau heeft tijdens de jaarlijkse Be Circular meeting op 24 oktober in Tour & Taxis de prijs voor beste scriptie in circulaire economie ontvangen. De 26-jarige Moreau heeft een Master in milieubeheer -en wetenschappen aan de ULB en schreef in zijn laatste jaar een scriptie over het collectief verbruik van zonne-energie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Start - een nieuw financieringsinstrument voor business development!

Innoviris opent haar portefeuille van steunmaatregelen voor bedrijven nu ook voor de business strategie van je bedrijf! Het nieuwe programma Start is gericht op de technische (proof of concept) en businessvalidatie (proof of business) van je toekomstige projecten en diensten. Start biedt je ook de kans om je werkhypothesen voor te leggen aan vakexperten en gevestigde CEO's.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand november 2018 Volgende maand

november
ZoMaDiWoDoVrZa
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930