News

News

 • Nieuwe Anticipate projectoproep: zin om het Brussel van de toekomst vorm te geven?

  Ben je een onderzoeker in exacte of humane wetenschappen? Heb je vernieuwende ideeën voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Neem dan deel aan de projectoproep van Anticipate - Prospective Research 2018.

 • Making Cities Work: wat is de belangrijkste uitdaging voor Brussel?

  Wat is volgens jou de grootste uitdaging voor Brussel? Mobiliteit, luchtvervuiling of toch eerder een duurzame stadsontwikkeling? Stadsvertegenwoordigers, ondernemers en onderzoekers worden uitgenodigd om hier mee na te denken over de toekomst van Brussel via de nieuwe projectoproep “Making Cities Work” van het Europese JPI Urban Europe programma. De projectoproep is opengesteld tot 28 februari 2018.

 • Launch - Brussels Spin-off projectoproep 2018

  Werk je in een onderzoeksinstelling en wil je de onderzoeksresultaten van je wetenschappelijk onderzoek valoriseren door een nieuwe onderneming op te richten in Brussel? Dien een financieringsaanvraag in bij Innoviris tijdens de projectoproep van Launch 2018.

 • NIEUW PROGRAMMA VOOR ONDERZOEKSINSTELLINGEN // Evaluate - Proof of Concept

  Wil je onderzoeksresultaten vertalen naar een bedrijfscontext of naar de maatschappij? Met Evaluate kan je jouw idee valideren (proof of concept) of nagaan wat de beste manier is om jouw onderzoek te valoriseren (proof of interest).

 • Links
 • NIEUWE FORMULE // Attract - Brains for Brussels: dien je aanvraag in op elk moment van het jaar!

  Ben je een onderzoeker en ben je van plan om jezelf (opnieuw) in Brussel te vestigen? Dan maak je kans op een financiële tegemoetkoming voor een project in wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling of innovatie. Zowel Belgische onderzoekers die uitgeweken zijn naar het buitenland als buitenlandse onderzoekers die hun carrière in Brussel willen voortzetten, komen in aanmerking.