• Rise slider laureaten

  Rise - Innovative Starters

  De nieuwe laureaten zijn bekend!

  De drie Brusselse start-ups Easyvest, Urbantz en Zensor ontvangen elk ongeveer €500.000 om hun Strategisch Innovatieplan uit te voeren.

  Lees meer

   

 • Slider WATS event

  WATS - Women Award in Technology and Science

  25 februari 2018 @Sint-Gorikshallen

  Wie wordt de Brusselse wetenschapsambassadrice van het jaar? Dat kom je te weten tijdens een namiddag vol technologische en wetenschappelijke activiteiten. Discover your inner scientist!

  Meer weten ?

   

 • CanSat banner

  CanSat Belgium

  Ontdek nu welke scholen de preselecties hebben gehaald! 

  Via de wedstrijd CanSat Belgium leren jongeren van het vijfde middelbaar een satelliet bouwen in een blikje van 33 cl dat ze zelf mogen lanceren aan boord van een echte raket!

  Meer weten ?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Dien vanaf nu een projectvoorstel in voor Doctiris 2018 !

Via Doctiris moedigt Innoviris de samenwerking tussen de Brusselse academische, industriële en institutionele sector aan. Dat doen we door doctoraatsprojecten in toegepast onderzoek te financieren, uitgevoerd in samenwerking met een Brusselse partner-entiteit.

Groene chemie, het thema van de Bridge-projectoproep van 2018

Wil je de materialencyclus in een bepaalde sector beter valoriseren, maar weet je niet hoe? Heb je een idee om het chemisch gevaar te verminderen in de sector waarin je actief bent? Of heb je een idee om een werkproces te optimaliseren? Dan is de nieuwe projectoproep van het Bridge - Strategic Platforms programma misschien wel iets voor jou!

De BEL-SME projectoproep van 2018 is opengesteld

Wil je samenwerken met kmo's afkomstig uit verschillende Belgische gewesten? Doe mee aan onze BEL-SME projectoproep die synergieën en intra-Belgische samenwerking wil bevorderen.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand maart 2018 Volgende maand

maart
ZoMaDiWoDoVrZa
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031